Trawellcat

9 DICSŐS STRAND EURÓPÁBAN, HOGY VEZETHETSZ
Európa a tengerpart tekintélyes otthona. Az Európa oly sok országát lefedő sok különböző partszakasszal igazán belekóstolhat az óceánba, ha Európa legjobb strandjaira utazik – a Földközi-tenger hűvös vizétől a Balti-tenger meleg hullámaiig.

Koufonisia, Görögország
 
KOUFONISIA, GÖRÖGORSZÁG
A kükladikus Naxos és Amorgos szigetek között megbúvó Koufonisia egy tengerparti terület, amelyet 655 lábnyi tenger választ el. A két kis bejáratból álló Ano Koufonisi egy helyi közösség tipikus házikókkal és virágzó várossal. A faluban a horgászat a fő foglalkozás, a városlakók mindig szívesen találkoznak új látogatókkal!
Viverio Galicia, Spanyolország
 
VIVERIO GALICIA, SPANYOLORSZÁG
Spanyolország északi partján találhatók az ország legszebb strandjai, és Viverio kisvárosa az egyik legszebb kikötő. Vezessen végig a tengerparton, és fedezze fel a várost körülvevő összes strandot, beleértve az Area Beachet is, ahol néhány mérföldnyi homok található.
Paleochora, Kréta, Görögország
 
PALEOCHORA, KRÉTA, GÖRÖGORSZÁG
Paleochora egy másik csodálatos tengerparti falu, amelyet gyakorlatilag nem fedezett fel a világ turizmusa. A főstrand fehér homokkal és napozóágyakkal van feltöltve a pihenésre, van néhány eldugottabb hely és a strand naturista része is. Itt találhat néhány helyi tavernát és B&B-t a part mentén.